info@inwestdagen.se

Hitta jobba att göra hemifrån

Lockelsen att tjäna pengar snabbt på nätet är en nit många går på. Självklart finns det många som har lyckats, men det finns en ännu större skala som har misslyckats och förlorat en massa pengar.

Hitta jobba att göra hemifrån

Rådet är att istället skaffa ett seriöst och säkert jobb hemifrån kan vara en inkomstkälla under en längre tid. När det finns pengar över går det att testa en del av erbjudandena som finns och se om det kan generera extrapengar. Det gör att inkomsterna är säkra och stabila vilket alltid är bättre i förlängningen.

Jobba som skribent

Marknaden för skribenter blir större och större. Idag finns det många plattformar som erbjuder en enkel registrering och sedan ett test för att kunna komma igång och jobba. Betalningen på de här jobben brukar vara lägre, men flödet av jobb brukar komma löpande. Det är ett bra sätt att ha ett extraben att stå på för den som vill jobba heltid hemifrån. Andra kan ha nytta av de här plattformarna för att skapa sig en extra inkomst varje månad. Jobben som är mer välbetalde kräver ofta lite mer jobb i form av research och välskriven text. Ofta är det kortare jobb som är tillfälliga därför är det bra att säkra upp med många jobb där det alltid finns jobb att göra. Lönen betalas oftast per ord och genom att vara en snabb skribent går det att komma upp i en bra timlön. Ersättningen för det utförda arbetet varierar kraftigt och kan vara allt från 7 öre per ord upp till någon krona.

Gör hemsidor åt andra

Idag är behovet för företag att ha en hemsida stort. Många företag behöver hjälp med att sköta hemsidan. Det behöver inte vara något som är särskilt avancerat utan det kan handla om att uppdatera sidan löpande med information utifrån vad företaget behöver. Anledningarna till att företaget behöver hjälp är ofta tidsbrist och att det är mer effektivt att anlita någon att göra jobbet. Lönen är ofta månadsbaserad eller per timme och beror helt på hur mycket jobb en sida kräver.

Virtuell assistent

En annan grupp som växer är de som jobbar som virtuell assistent. Här går det att hitta personer som gillar att ha kundkontakt och att svara på mail. Jobbet går helt enkelt ut på att sköta det administrativa med att driva en webbshop genom att svara på frågor och se till att alla order är korrekta. Det kan handla om en webbshop som drivs genom drop shipping och det innebär att allt från hemsida, till order, till att se till att varorna kommer iväg sköts över nätet. För en person som är ordningsam kan det här vara en väldigt bra möjlighet till arbete över nätet över en längre tidsperiod.

Virtuell assistent

Lönen betalas oftast som timersättning. Beroende på vilken bransch och från vilken valuta lönen betalas ut i varierar den. En till faktor som är avgörande är vilket land webbshoppen drivs från samt vilket land målgruppen finns i och det gäller därför att tänka till innan ett jobb påbörjas.

Inlagd i Inwest

Comments are closed.